Workshops & Projecten
  Leerlingen primair onderwijs
  Leerkrachten primair onderwijs
  Leerlingen voortgezet onderwijs
  Bedrijven, teams en
organisaties

  Buitenschoolse opvang
DANSWER verzorgt tevens:
  Mozaiekworkshops
Groep 5 - 6

BinnensteBuiten (dansexploratie)
Een dansworkshop gebaseerd op dans en architectuur.
Welke materialen gebruiken we om een gebouw te maken? En hoe kunnen we deze materialen omzetten in dans? Welke sfeer heeft het gebouw en krijgt de dans.
De leerlingen krijgen mogelijkheden en voorbeelden aangereikt waarna zij zelf aan de slag gaan met het dansen van het gebouw.

De 4 Elementen (dansexploratie)
Een spannende dancebattle waarbij de krachten en energieën van de elementen elkaar op indrukwekkende wijze afwisselen. Het explosieve vuur, het golvende water, ze staan uitdagend tegenover elkaar. De onvoorspelbare wind, de machtige aarde, ze kijken elkaar in de ogen. Welke bewegingen maken de meeste indruk, elk element laat zich van zijn beste kant zien, horen en voelen!

'Een boom is meer' - De Dorpslinde (dansexploratie)
Op de markt van het dorp staat de dorpslinde. Op de stam van de dorpsboom zijn belangrijke berichten geprikt, een zogenaamde 'aanplakboom'. Zo kunnen alle mensen uit het dorp lezen wat er te doen is. Welk bericht zou er vandaag aan de boom hangen?

  terug

Voor meer informatie en kosten kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Het boeken van een workshop of project dient u minimaal één maand van te voren aan te geven. Een project op maat bespreek ik graag ruimer van te voren met u.